Arganolie van Arganforyou.nl

De Arganolie van arganforyou.nl is 100% gecertificeerde biologische arganolie. De arganolie wordt met veel zorg geproduceerd in Marokko.

Arganolie van Arganforyou is natuurlijk en authentiek en heeft de typische zachte nootachtige geur die, na het aanbrengen van de arganolie, binnen een paar seconde verdwijnt.

ecocert2001

De voordelen van Arganolie

● Rijk aan verschillende vitaminen, mineralen en vetzuren, waaronder Omega 3 en 6, vitamine E en F. Vitamine E.
● Hydrateert de huid en versterkt zijn afweerfunctie.
● Helpt striemen, littekens, striae en huidveroudering tegen te gaan.
● Helpt om haaruitval te voorkomen en haar roos tegen te gaan.
● Arganolie biedt de broodnodige vitaminen en vetzuren om het haar te kunnen doen herleven.
● Arganolie voedt de hoofdhuid en verbetert de bloedcirculatie.
● Arganolie voorkomt en hersteld ruwe nagelriemen en brosse nagels.

Aanbevolen gebruik

Cosmetische Arganolie is niet geschikt voor consumptie en is uitsluitend cosmetisch te gebruiken.

HUIDVERZORGING

• Arganolie is rijk aan verschillende vitaminen, mineralen en vetzuren, waaronder Omega 3 en 6, vitamine E en F. Vitamine E hydrateert de huid en versterkt zijn afweerfunctie, helpt striemen tegen te gaan en huidveroudering. De arganolie maakt de huid mooi en zacht op een natuurlijke wijze. Arganolie is in staat om oude en beschadigde huid te herstellen. Wanneer arganolie doorgaans wordt gebruikt over een langere periode, is het effectief in het laten verdwijnen van rimpels en striae. Ook littekens, zoals die van acne, kunnen door arganolie worden hersteld….

• Dankzij haar vele vitaminen, mineralen en antioxidanten kan de olie voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Bij huidverzorging is het mogelijk om arganolie te gebruiken in het geval van eczeem, acne, droge huid, rimpels, roodheid, psoriasis, littekens, wondjes, zonnebrand, zonneallergie maar ook om de huid gewoonweg jong te houden. Arganolie werkt ontspannend en is geschikt voor zowel een droge als rijpe huid. Daarnaast verbetert het de algehele conditie van de huid en de elasticiteit. Omdat arganolie niet zo snel oxideert is het goed houdbaar.

HAARVERZORGING

Arganolie doet op een natuurlijke wijze wonderen bij haarverzorging. Arganolie staat bekend als één van de beste traditionele en natuurlijke middelen tegen haaruitval. Vanwege haar rijke hoeveelheid aan vitaminen, mineralen en vetzuren revitaliseert arganolie het haar. Het helpt om haaruitval te voorkomen.Arganolie helpt ook om roos tegen te gaan. Arganolie wordt heel makkelijk en natuurlijk door het haar geabsorbeerd en geeft een mooie glans aan het haar.

Gespleten haarpunten kunnen het gevolg zijn van verschillende factoren, zoals ondervoeding of gebrek aan vocht. Arganolie biedt de broodnodige vitaminen en vetzuren om het haar te kunnen doen herleven. Arganolie voedt de hoofdhuid en verbetert de bloedcirculatie, hierdoor kunnen de haarzakjes eventuele schade helpen te voorkomen. De positieve resultaten, na het aanbrengen van arganolie op het haar, zijn tegenwoordig een feit geworden waardoor vele haarspecialisten het gebruik van arganolie met klem aanraden.

NAGELVERZORGING

De arganolie is, naast het gebruik voor huid en haar, evenzeer te gebruiken voor nagels. Met arganolie is het mogelijk om ruwe nagelriemen tegen te gaan, maar ook brosse nagels helpen te herstellen. De rijke natuurlijke voedingsstoffen in arganolie helpen de kwaliteit van de nagels te verbeteren. Hiervoor is het slechts voldoende om dagelijks één of twee druppels arganolie per nagel aan te brengen.